Happy birthday, BelugaMC!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Happy birthday, BelugaMC!

Dragilor, diseară treceți pe la Beluga Music & Cocktails să ciocnim un pahar (de orice doriți voi), pentru împlinirea unui an de petreceri subacvatice, în submarinul BelugaMC!

Simpatica echipă BelugaMC ne așteaptă cu un show de bar, șampanie, shoturi, tort și, evident, multă, multă voie bună!

Nu rata marea nebuneală de diseară, pentru că se anunță un party absolut incendiar. Pentru noi, dar mai ales pentru voi, pe scenă va urca în premieră Eduard Santha Band!

Să rememorăm ce a însemnat un an de Beluga, atât pentru echipă, cât și pentru voi, cei care i-ați trecut pragul măcar o dată!

Într-un an: au avut loc mai mult de 80 de nopți nebune de party, au fost preparate mai mult de 15.000 de cocktailuri, s-au desfășurat circa 70 de show-uri live și s-au sărbătorit mai bine de 90 de zile de naștere. Deci amintirile sunt o grămadă, așa că propunem să nu ratezi cel mai incendiar party de până acum, bazat pe toate experiențele anterioare, marca Beluga!

P.S.: Diseară, începând cu orele 22:00, facem prezența la prima aniversare a submarinului BelugaMC! Destinația: Lipscani, numărul 30 – 34. Se anunță un party ale cărui vibe-uri se vor simți oriunde în Centrul Vechi! Enjoy! 😀

Rezervări: 0752 52 53 53




Te-ar mai putea interesa: