Hai și tu la premiera spectacolului Plăcerile adulterului la Godot Cafe-Teatru!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Hai și tu la premiera spectacolului Plăcerile adulterului la Godot Cafe-Teatru!

Mâine seară nu vă faceți planuri pentru că suntem invitați la Godot Cafe-Teatru să descoperim Plăcerile Adulterului, un spectacol ce ne prezintă o luptă veritabilă între rațiune și dorință.

Cea mai recentă producție Godot, în regia lui Alexandru Unguru, se joacă în premieră vineri, pe 25 august, de la ora 22:00. Comedie romantică cu parfum comunist, spectacolul produs recent de cel mai activ spațiu artistic din București îi aduce în distribuție pe Antonia Ionescu-Micu și pe Radu Micu.

Relații secrete, legături imorale, pasiune și suspans

Scenografia realizată de Maria Nicola, o mașină a timpului care vă va transporta într-o lume destul de familiară, dar uitată odată cu trecerea timpului, constituie decorul unor 4 povești de iubire trăite în secret, cu teamă și multă pasiune. Ce anume trezește în noi dorința de a trăi o aventură și ce ne-ar putea opri atunci când atracția depășește rațiunea?

Sunt seri în care simți că-ți fuge gândul deşi nu eşti singur. Şi momente în care se derulează scenarii alternative în care orice pare posibil. Rutina se topeşte şi respiri mai repede şi pare că viața nu te trăieşte, ci te satisface cum n-a reuşit până ieri. Ce poate face un inel? Mai nimic. Nu-i o cătuşă. Şi uneori strânge prea tare. Seara asta poți lua nişte lecții. Adulterul e plăcut dar are efecte adverse.

Prețul biletului este 30 de lei, iar spectacolul durează o oră și 40 de minute. Biletele cunt disponibile pe MYSTAGE.RO.

Programul spectacolelor disponibile la Godot, este disponibil pe site-ul oficial, AICI.
Te-ar mai putea interesa: