“Gura bate curu”. Delia își atacă contestatarii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

“Gura bate curu”. Delia își atacă contestatarii

Delia își atacă contestatarii, prin lansarea unui mesaj virulent la adresa acestora – piesa “1234”, varianta remixată a piesei “Unde dragoste nu e”. După ce mulţi fani i-au scris că promovează false valori, reclamând imaginile cu accente pornografice, vedeta a scris un mesaj virulent la adresa contestatarilor. Aveţi mai jos textul integral al mesajului, alături de clipul controversat. Care by the way, a strâns mai mult de 9,5 milioane vizualizări în mai puțin de o lună de la lansare.

“Bună! Sunt Delia și nu mă ocup cu educația ta! Nu-s nici mă-tă, nu-s nici tac-tu, nu-ți sunt diriginte și în niciun caz profă de religie! Tu mamico ține-tț pruncul “ocupat”! Ține-l departe de MTV, de internet și alte nenorociri care-l pot afecta emoțional pe minorul în cauză. MTV-ul nu vă întră în casă cu forța, mami! Scoate cablul, mami! Du-l la teatru, mami! Ai opțiuni destule, mamico!

Crește-ți odrasla după bunul plac, dar nu da vina, scumpă mamă, pe playlistul de la radio! Radioul e opțional mami! Nu vă ține nimeni “ostatici” în fața unui post de muzică. Știu că ești o mamă deșteaptă și echilibrată! Și tu poți! Doar tu, mami! E datoria ta!

În cazul în care ești o mamică mai relaxata și stați împreună pe MTV, explică-i copilului, că ce vede pe sticlă, în clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce și chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica) nu trebuie să și facă! Să nu lingă cruci ca-n clipurile Madonnei, mami! Pentru că da, știm, Madonna e o nenorocita!!!

În cazul meu, nu pot spune că am ce să cenzurez în “ușor iubitul meu ca se rupe patul!” Nu-i nimic mură-n gură, nimic rușinos în a sări în pat! Nu mai săriți în pat! Mesajul e clar și evident! Pentru cei ce înțeleg mai mult decât ce zice versul, sorry, păcătoșilor! Cine vă pune să vă gândiți la prostioare? Deci textual nimic de cenzurat până acum. Bon! Știți cum se zice? Că dacă dai din fund baby ai tot ce vrei! Cenzureaz-o pe asta! ? E doar o vorbă!

Nu zic eu, e din categoria “știți cum se zice?”, e ironic, e ca aia cu datul din coate. Dar de ce să ne oprim la coate? Pai fundul reprezintă răul? Negura? Iadul pe pământ? Vorba lor: ”I work my ass off” nu ne doare? E doar o vorbă care implică altă parte a corpului! Ce aveti cu curul? Ce rău v-a făcut!? Să vă mai zic vorbe de duh cu și despre cur? Bine. ”Gura bate curu”, ”Bagă fundu’ la înaintare”, ”Drum bătut și cur frecat”, ”A-și pune curu’ la treabă”, ”Musca-n curu’ iepii”. Ați rămâne surpinși de câte vorbe din popor se bazează pe înțelepciunea curului. Plus că eu am fost finess ;))), am zis fund, nu cur”, a scris Delia, în mesajul de pe sereniti.ro.
Te-ar mai putea interesa: