Gangnam Style nu mai este „regele” platformei YouTube. Uite cui revine această poziție!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Gangnam Style nu mai este „regele” platformei YouTube. Uite cui revine această poziție!

Celebra piesă a sud-coreeanului Psy – Gangnam Style – nu se mai află pe prima poziție în topul celor mai vizionate clipuri de pe YouTube.

Melodia care s-a clasat timp de 5 ani consecutivi în topul vizualizărilor de pe YouTube, a fost detronată de piesa See You Again, cântată de Charlie Puth în colaborare cu Wiz Khalifa.

Piesa numără în prezent 2.902.738.125 de vizualizări, în timp ce Gangnam Style s-a oprit la 2.897.731.103 vizualizări.

La auzirea acestei vești, Charlie Puth a scris pe Twitter: „Mi-am făcut cont pe YouTube în anul 2007, în speranța că voi face un videoclip care să ajungă la 10.000 de vizionări. Tocmai am auzit despre See You Again… Wow!

See You Again a reprezentat coloana sonoră pentru Fast and Furious 7, constituind un omagiu adus actorului Paul Walker care a murit într-un accident de mașină înainte ca filmările să fie încheiate. Totodată, piesa a reprezentat cel mai bine vândut cântec din întreaga lume, din anul 2015, primind nominalizări atât pentru premiile Grammy, cât și Oscar.

Privind repeziciunea cu care videoclipul a adunat vizualizări, este de remarcat faptul că în doar 6 luni de la lansare See You Again depășise deja un miliard de vizualizări. Însă asta nu e suficient dacă ne gândim că hitul de vară al lui Luis Fonsi – Despacito – a ajuns la 2.5 miliarde de vizualizări în aceleași 6 luni de la lansare, și nu dă vreun semn că s-ar opri aici.

Un alt lucru important de menționat este că, dacă analizăm topul primelor 50 de videoclipuri de pe YouTube, 47 dintre acestea sunt videoclipuri muzicale.
Te-ar mai putea interesa: