Gaga: Five Foot Two, un documentar interesant despre controversata artistă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Gaga: Five Foot Two, un documentar interesant despre controversata artistă

Gaga: Five Foot Two a fost prezentat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto (TIFF), dar va debuta pe serviciul de streaming Netflix în cursul acestei luni, mai exact pe 22 septembrie.

Gaga Five Foot Two poster

Privind cea mai nouă producție despre viața artistei, Lady Gaga a declarat pentru presa internaționlă: „Acest film nu este viziunea mea, este viziunea regizorului Chris Moukarbel. Pur și simplu iau parte la el, pentru că este vorba de viața mea.”

Privind această producție, regizorul dezvăluie că inițial nu a considerat că Lady Gaga ar avea nevoie de un documentar. Deși un personaj controversat, aceasta era mai degrabă o fire reținută.

Așa cum deja am spus, în centrul atenției filmului Gaga: Five Foot Two se află chiar artista, al cărei nume real este Stefani Germanotta. Producția prezintă momente din viața artistei din perioada în care se pregătea pentru prestația de la Super Bowl, precum și secvențe care dezvăluie pregătirile pentru cel de-al cincilea album Joanne.

Privind perioada din viața sa, prezentată în film, Lady Gaga declară: „A fost o perioadă cu multe provocări. Au existat o mulțime de realizări și viața mea s-a schimbat în cel mai minunat mod, astfel că nu aș fi vrut ca lucrurile să se fi petrecut diferit. Totuși, tot acum a existat o perioadă cu multe coborâșuri.

Documentarul Gaga: Five Foot Two beneficiază de un poster extrem de expresiv, iar teaser-ul producției care mai are foarte puțin până la lansare, este disponibil mai jos:
Te-ar mai putea interesa: