Frozen devine musical pe Broadway

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Frozen devine musical pe Broadway

“Frozen”, cel mai de succes film animat din istorie, va avea o adaptare muzicală ce va fi pusă în scenă pe Broadway, în New York. Anunţul a fost făcut de Disney Theatrical Productions.

Compania a anunţat că musical-ul Frozen va fi lansat în primăvara lui 2018 şi va urma povestea şi coloana sonoră din celebrul film de animaţie, relatează GadgetReport.ro

Producţia va fi realizată de scenaristul Jennifer Lee şi de compozitorii Kristen Anderson-Lopez şi Robert Lopez, iar costumele de Bob Crowley şi Natasha Katz. Distribuţia încă nu a fost decisă, însă nu este exclus ca Disney să aducă pe Broadway vedetele canalelor sale de televiziune.

Presa de la Hollywood estimează că „Frozen-The Musical” va deveni un adevărat hit, la fel cum s-a întâmplat şi cu alte producţii similare, precum „The Little Mermaid”, „Tarzan” şi „The Lion King”.

Inspirat de basmul „Crăiasa Zăpezii”, al lui Hans Christian Andersen, Frozen a devenit cel mai urmărit film animat din istoria cinematografiei, adunând peste 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial, de la lansarea din 2013 şi până în prezent.

Frozen a câştigat şi două premii Oscar pentru cea mai bună animaţie şi cel mai bun cântec original, celebra piesă „Let It Go”.

CNN relatează că fenomenul Frozen a determinat o adevărată modă în SUA, tot mai mulţi părinţi botezându-şi fetiţele cu numele prinţesei Elsa.
Te-ar mai putea interesa: