FOTO: Prenumele gemenilor lui Beyonce au fost confirmate într-o postare pe Instagram

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

FOTO: Prenumele gemenilor lui Beyonce au fost confirmate într-o postare pe Instagram

Aseară, exact la o lună de la naștere, Beyonce a postat o fotografie pe Instagram cu gemenii să, confirmând prenumele acestora în descrierea postării: Sir Carter și Rumi.

După cum putem observa, artista nu a ales o metodă pompoasă prin care să confirme prenumele micuților, astfel că nu a optat pentru apariția în vreo revistă de top sau ceva de genul. O fotografie pe Instagram, însoțită de o descriere sugestivă au constituit modalitatea prin care Beyonce să-și țină fanii la curent cu deciziile luate în viața personală.

Mesajul care însoțește fotografia este unul scurt și la obiect: „Sir Carter și Rumi – o lună astăzi”. Desigur că aprecierile fanilor nu au încetat să apară, astfel că la acest moment fotografia are aproape 2.5 milioane de aprecieri și mai bine de 120.000 de comentarii.

Gemeni Beyonce

Deși metoda de înștiințare a fost una colocvială, fotografia nu a fost una oarecare. Astfel, nu este deloc greu să observăm că Beyonce a ales utilizarea aceluiași fundal tematic, exact ca în fotografia cu sarcina pe care de asemenea a postat-o pe Instagram, în luna februarie. Fundalul este conturat de albastrul senin al cerului și un decor de flori absolut demențial. Totodată, Beyonce apare semi-nud.

Beyonce însărcinată

Beyonce este căsătorită din anul 2008 cu superstarul Jay-Z și, pe lângă perechea de gemeni proaspăt sosită pe lume, cei doi au împreună au o simpatică fetiță în vârstă de 5 ani, Blue Ivy.
Te-ar mai putea interesa: