FOTO: iPhone X, cea mai nouă „bijuterie” Apple. Cu ce caracterstici ne surprinde!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

FOTO: iPhone X, cea mai nouă „bijuterie” Apple. Cu ce caracterstici ne surprinde!

Există numeroase zvonuri care susțin că Apple își va marca cea de-a 10-a aniversare cu lansarea unui telefon special care se numește iPhone X. Evenimentul va avea loc pe 12 septembrie 2017, la noul sediu din Cupertino, California, ocazie cu care se așteaptă ca Apple să dezvăluie cele mai recente „bijuterii” tehnologice.

În timp ce majoritatea au presupus că noul iPhone lansat va purta denumirea de iPhone 8, gigantul tehnologic a optat pentru numele iPhone X, „X” reprezentând numărul 10 în cifre romane.

Cum nici o zi nu ne mai desparte de marele eveniment, uite care sunt zvonurile cu privire la noul iPhone X!

Emoticoane animate iPhone X

Se pare că telefonul dispune de emoticoane animate, capabile să urmărească expresiile utilizatorilor și să vadă dacă aceștia acordă sau nu atenție telefonului.

iPhone X, despre care, până cu puțin timp în urmă, se credea că este iPhone 8, propune un design complet nou și o mulțime de caracteristici noi, incluzând capacitatea de deblocare a telefonului prin recunoașterea facială a utilizatorului. Numită FaceID, această recunoaștere facială va fi disponibilă din orice unghi. De asemenea, iPhone X va fi echipat cu un procesor A11 cu şase nuclee.

Privind prețul noului iPhone, există zvonuri care susțin că următorul dispozitiv Apple va fi cel mai scump de până acum, depășind limita de 1.000 de dolari. Se pare că acest preț extrem de piperat este influențat de faptul că Apple utilizează panoul OLED care este de 2 ori mai scump decât ecranul LCD utilizat de iPhone-urile actuale. iPhone 8 și iPhone 8 Plus reprezintă, așa cum ne-am obișnuit, o versiune actualizată a telefonului iPhone 7. Acestea păstrează designul de bază, propunând o variantă revigorată a componentelor interne.

iPhone X concept design

3 modele noi de iPhone

Așa cum am menționat, se așteaptă ca Apple să lanseze 3 versiuni noi de iPhone. iPhone 8 cu ecran de 4.7 inci, iPhone 8 Plus cu ecran de 5.5 inci și iPhone X cu ecran de 5.8 inci. Deși aceste dimensiuni ne determină să credem că iPhone X va fi un model masiv, lucrurile nu stau deloc așa. Se pare că acesta va dispune de un ecran mai mare, care se va întinde de la o margine la alta a telefonului. Astfel, acesta va avea un ecran mai mare, însă este foarte probabil să fie mai mic decât iPhone 7 Plus.

Pe lângă caracteristicile menționate, cele 3 tipuri de iPhone a căror lansare va avea loc mâine, vor dispune și de încărcare wireless. iPhone X ar aduce încărcarea wireless 4 ani mai târziu, comparativ cu primele telefoane Android care o au disponibilă, dar și într-un format inferior celui oferit de către ele.

Încă puțin până când vom primi confirmarea tuturor zvonurilor și vom vedea cu ce alte noi caracteristici ne va suprinde Apple.
Te-ar mai putea interesa: