Filme romantice pe care să le vezi de Valentine’s Day

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Filme romantice pe care să le vezi de Valentine’s Day

Dacă nu ți-ai facut niciun plan pentru diseară sau vrei să petreci Valentine’s Day împreună cu partenerul, în propriul cuibușor de nebunii, uite câteva filme romantice pe care să le urmăriți împreună!

  • Fifty Shades Freed (2018)

Jamie Dornan și Dakota Johnson se reîntorc în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele în Cincizeci de umbre descătușate, cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul best-seller “Fifty Shades”.

Cincizeci de umbre descătușate e regizat de James Foley (Fear, House of Cards) și produs de Michael De Luca, Dana Brunetti și Marcus Viscidi, alături de E L James, creatoarea acestei serii. Scenariul îi aparține lui Niall Leonard, bazat pe romanul lui James.

  • The Notebook (2004)

Allie Hamilton și Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval și se îndrăgostesc. Părinții ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată și cunoscută, și hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.

Allie a așteptat mult timp ca Noah să îi răspundă la scrisori, dar după mai mulți ani hotărăște să se logodească cu Lon, un chipeș soldat american.

Măcinată încă de dragostea pe care o nutrește față de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia și constată că sentimentele lor sunt încă vii. Acum este momentul ca Allie să aleagă între Noah și proaspătul ei logodnic.

  • La vita è bella (1997)

Filmul este o fabulă în stil chaplinian despre puterea imaginației de a se împotrivi crudelor realități din Europa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

În centrul poveștii se află Guido (Roberto Benigni)-un personaj încântător, caracterizat printr-o inocență copilărească și nutrind un mare vis: acela de a deschide o librărie proprie. Este anul 1939. Guido a venit în Arezzo, un orășel din Toscana, împreună cu prietenul sau, poetul Feruccio (Sergio Bustric), ignorând antisemitismul manifestat cu din ce în ce mai multă violență de către guvernul fascist.

Guido se îndrăgostește de Dora, o tânără și frumoasă profesoară (Nicoletta Braschi, actrița preferată a lui Benigni). Cum va evolua povestea de dragoste dintre cei doi și cum vor face aceștia față provocărilor vremii, rămâne să descoperiți!

  • It’s a Wonderful Life (1946)

Cel mai iubit actor de la Hollywood colaborează cu regizorul favorit al Americii pentru a da naștere unuia dintre cele mai populare filme din întreaga lume.

O viață minunată este filmul care te umple de bună-dispoziție. În rolul principal, inegalabilul James Stewart ca George Bailey, omul care primește cel mai frumos dar de Crăciun.

Cu o distribuție remarcabilă, din care fac parte Donna Reed și Lionel Barrymore, această minunată poveste de Crăciun este regizată de nemuritorul Frank Capra și rămâne unul dintre filmele favorite ale tuturor timpurilor, atât în viziunea publicului, cât și în opinia criticilor de film.

  • Casablanca (1942)

Un film care place din ce în ce mai mult cu fiecare nouă re-vedere și al cărui leit motiv muzical ajunge să obsedeze spectatorul. Într-un bar din Casablanca, doi foști amanți se reîntâlnesc într-o conjunctură care îi silește să pună pe primul plan nu sentimentele, ci datoria. E război. Intrarea trupelor germane în Maroc e iminentă.

Americanul Rick Blaine a reușit să facă rost de hârtiile necesare pentru ca două persoane să poată lua avionul către Lisabona. Când însă află că femeia după care încă suferă, Ilsa Lund, este la Casablanca, acum măritată cu un marcant lider ceh, Victor Laszlo, căutat de naziști, Rick rămâne încă o data fără ea; de data asta, el este cel care decide…
Te-ar mai putea interesa: