Filmările pentru Deadpool 2 au început. Uite cum a confirmat Ryan Reynolds acest lucru!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Filmările pentru Deadpool 2 au început. Uite cum a confirmat Ryan Reynolds acest lucru!

Știam deja că va urma o continuare a filmului Deadpool, însă nu aveam informații certe despre acest lucru. Datorită lui Ryan Reynolds, acum știm că filmările au început.

Actorul a postat marți pe Instagram o fotografie care dezvăluia că prima zi de filmări pentru Deadpool 2 a luat sfârșit.

Filmările pentru Deadpool 2 au început

Dacă îl urmărești pe Ryan Reynolds pe rețelele de socializare, cu siguranță ți-ai dat seama că sarcasmul și umorul nu-i lipsesc. Totuși, postarea sa privind filmările pentru Deadpool 2 a fost cât se poate de sinceră.

Ultimele vești despre pelicula Deadpool 2 apăruseră într-un teaser pentru filmul Logan, când am aflat că cel de-al doilea film din seria Deadpool se bazează pe numeroase asocieri cu seria X-Men. În martie, starul din Atlanta Zazie Beets s-a alăturat echipei de producție și, în urmă ce 10 zile, Ryan Reynolds a mai postat o fotografie-teaser pentru peliculă.

Deadpool 2 Instagram

Ultima fotografie de la filmări a fost postată chiar în această dimineață, iar fanii peliculei, dar și ai actorului sunt efectiv în extaz. Cel puțin asta susține numărul impresionant de aprecieri și comentarii.

Deadpool 2 filmări

Privind lansarea Deadpool 2, producția cinematografică este programată să apară în vara anului 2018. Scenariul, al cărui rezumat nu a fost încă dezvăluit, îi aparţine lui Drew Goddard, însă realizatorii adaptării originale, Rhett Reese şi Paul Wernick au rămas implicaţi în proiect. Filmul este regizat de David Leitch şi Simon Kinberg.
Te-ar mai putea interesa: