3 festivaluri de toamnă, care se desfășoară în acest weekend, în capitală

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

3 festivaluri de toamnă, care se desfășoară în acest weekend, în capitală

Vrei să savurezi din plin peisajul de toamnă? Poți reuși acest lucru, participând la câteva evenimente de sezon, desfășurate, evident, în natură!

Uite 3 festivaluri de toamnă, care se desfășoară în acest weekend, în București

  • În perioada 22-24 septembrie, suntem invitați la ediția de toamnă a evenimentului Târg la Năică. Acesta se desfășoară în Parcul Al. I. Cuza (IOR), pe platoul de la Biserica Maramureșeană din lemn, intrarea Debarcader. În cadrul acestui târg, ne vom putea bucura de o mulțime de produse tradiționale, must și pastramă, miere, dulciuri, cafea la nisip, obiecte lucrate manual și zona destinată copiilor.
  • Pe 23 și 24 septembrie, se desfășoară Magic Fest 2017 – Oktoberfest. Evenimentul se află la prima ediție, fiind găzduit la Magic Place Parc. Din meniu nu vor lipsi cârnații nemțești, celebrii covrigi pretzel, berea (blondă, brună sau cum vă place) și, bineînțeles, multă, multă distracție.
  • Festivalului de Bun Must și Pastramă după Gust se desfășoară până pe 24 septembrie, în Parcul Național. Evenimentul inedit vă așteaptă cu un spectacol de toamnă de calitate, unde mustul va fi stors în mod tradițional într-un lin autentic, iar strugurii zdrobiți în picioare de fete îmbrăcate în costume românești, acompaniate de taraf autentic de lăutari. Nu va lipsi nici ZEUL BACHUS care va da startul acestui spectacol, iar show-ul gastronomic va fi la înălțime cu berbecuț la proțap, taur la proțap, vitelus la protap și un ceaun uriaș în care se va pregăti o tonă de pastramă!
Te-ar mai putea interesa: