Ex-cârcotaşii Jukebox participă la Eurovision

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ex-cârcotaşii Jukebox participă la Eurovision

După ce au renunţat la colaborarea cu Cronica Cârcotaşilor, cei de la trupa Jukebox au planuri mari, iar primul vizează câştigarea Selectiei Nationale Eurovision 2016. Trupa a lansat lyric-video-ul piesei cu care vor intra în semifinala competiţiei ce va avea loc pe 4 martie în Sala Sporturilor din Baia Mare.

“Come On Everybody” este vorba de o poveste muzicala, cu un mesaj optimist: “Come together, come on everybody, let’s have fun, hai la joc!”, inspirata din spiritul si cultura populara din Romania, dar care pastreaza stilul trupei, influentele rock.

“Mesajul nostru e putin despre dragoste, putin de ‘haz de necaz’, putin serios, putin amuzant. E un mesaj neaos, vesel, cu energie, cu superstitii, cu idila si prejudecatile derivate. Haideti sa lasam grijile, sa ne bucuram de ceea ce avem, sa gandim pozitiv, sa ne distram, sa fim buni unii cu altii, sa ne iubim mai mult tara si oamenii frumosi care o alcatuiesc, sa dansam si cand ne-o fi mai rau sa ne fie ca acum! 🙂 A fost o intamplare, o coincidenta ca versurile noastre sa se identifice astfel cu sloganul Eurovision din acest an (Come Together). Genul piesei iese din tipare: rock, folclor si umor. Cantam genul acesta de piese in concertele noastre live de peste 10 ani”, declara Jukebox.

Trupa Jukebox pregateste deja show-ul pentru semifinala Eurovision Romania, care va avea loc pe 4 martie in Sala Sporturilor din Baia Mare. Dintre cele 12 piese din semifinala, 6 vor trece in marea finala, patru dintre ele sunt alese de catre juriul de specialitate, iar doua de catre public, prin televot. In finala din 6 martie, publicul este singurul care va vota si va alege reprezentantul Romaniei la Eurovision Song Contest, ce are loc in luna mai, in Stockholm, Suedia.