Eva Mendez împlinește 42 de ani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Eva Mendez împlinește 42 de ani. La Mulți Ani!

Actriţa Eva Mendes, devenită celebră pentru rolul din Training Day, împlineşte astăzi 42 de ani. Actriță, fotomodel și cântăreață, Eva Mendez este fiica cea mai mică dintr-o familie originară din Cuba. Ea s-a născut în Miami, și a crescut în Los Angeles unde locuiește și azi.

Eva Mendez, a urmat cursurile la Hoover High School din Glendale, iar ulterior la California State University din Northridge. Eva va întrerupe studiul științelor economice și începe un curs ca actriță. După câteva pozări la firmele Revlon și DKNY, pentru reclamă, va începe să joace în seriale pentru televiziune ca în 2001 în filmul Training Day.

Rolul din 2001 i-a oferit oportunitatea de a lucra cu mulți regizori renumiți precum Robert Rodriguez „Once upon a time in Mexico” (2003), Carl Franklin “Out of Time” (2003), John Singleton “2 Fast 2 Furious” (2003), Antoine Fuqua “Training Day” (2001) și frații Farrelly “Stuck on You” (2003).

Eva a jucat și în filmul independent „The Wendell Baker Story” (2005), alături de Owen Wilson, Luke Wilson și Will Ferrell, în regia lui Luke Wilson. Înainte de asta, cel mai renumit film al ei a fost „Hitch” (2005), o comedie romantică în care joacă alături de Will Smith.

De-a lungul carierei actoricești, Eva a fost angajată de către compania Revlon Cosmetics ca purtător de cuvânt internațional. Ea se alătură actrițelor și modelelor de elită precum Julianne Moore, Halle Berry și Cindy Crawford, care apar în emisiunea televizată Revlon și în multe anunțuri imprimate. Este de asemenea o pasionată susținătoare și o participantă activă în lupta Revlon împotriva cancerului la sân.
Te-ar mai putea interesa: