Eto Wine – o inovație elegantă, utilă în conservarea vinului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Eto Wine – o inovație elegantă, utilă în conservarea vinului

Eto este un decantor de vinuri elegant proiectat, care vă oferă libertatea să vă bucurați de vin în propriul ritm, fără să vă fie teamă că risipiți vreo picătură.

Eto Wine

Sistemul său inovator de conservare patentat folosește un sigiliu etanș pentru a menține vinul perfect proaspăt timp de cel puțin 7 zile. Acest lucru a fost demonstrat atât în urma unor teste independente de laborator, de la Universitatea Bangor, cât și în urma unor teste „oarbe” de gust, desfășurate cu experți ai vinului.

Eto este ușor de utilizat – designul său este unic, astfel încât fiecare pas de utilizare este rapid, curat și completează ritualul tradițional de a savura vinul.

Datorită sistemului său de conservare patentat, care creează un sigiliu etanș asupra vinului, Eto oprește procesul de oxidare, care la rândul său păstrează prospețimea și gustul vinului. Deci, dacă ai chef să bei un pahar de vin acum, iar restul dorești să-l păstrezi pentru weekend, Eto îți oferă această posibilitate, astfel că și peste câteva zile, vinul va fi la fel de proaspăt, iar tu îi vei simți savoarea din plin.

De asemenea, materialele din care este produs Eto sunt unele de înaltă calitate, astfel că acestea nu se răfrâng în niciun fel asupra gustului vinului. Totodată, acest decantor de vinuri se descompune în 4 părți principale, astfel încât ele pot fi înlocuite individual în caz de deteriorare.

Dacă sunteți consumatori de vin, iar acest produs v-a fascinat, trebuie să mai aveți puțină răbdare pentru a intra în posesia sa, întrucât acesta este estimat că va fi lansat pe piață în martie 2018. Privind prețul, un singur decantor Rto este 59 de lire, însă pe indiegogo.com există diverse pachete de oferte.