Ești gamer înrăit? Atunci optează pentru acest hotel când mergi în vacanță

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ești gamer înrăit? Atunci optează pentru acest hotel când mergi în vacanță

Dacă ești un gamer înrăit și îți faci griji că nu te mai poți juca pentru că pleci în vacanță? Atunci optează pentru acest hotel. Se află în Taiwan și oferă mai mult decât o cameră obișnuită de hotel.

Astfel, camerele din acest hotel sunt dotate cu 2 computere, cu scaune speciale pentru jocuri (DXRacer), ce par super confortabile. De asemenea, toate computerele sunt super șmechere, fiind asigurate de Asus și având un ecran de 32 inchi.

Totodată, camerele beneficiază de TV-uri cu ecran de 46 de inchi, având posibilitatea să urmărești canalele sportive la super calitate.

Și asta nu e tot! Dacă ai plecat în vacanță cu gașca de prieteni, acest hotel vă pune la dispoziție o sală mare și performantă de jocuri, astfel încât vă puteți relaxa exact așa cum ar face-o niște gameri veritabili.

Probabil sunteți curioși și ce costuri presupune petrecerea timpului la acest hotel din Taiwan. Fiecare cameră costă în medie 100 de dolari pe noapte.

Dacă vizitați hotelul doar ca să vă jucați, tarifele încep de la 12 dolari pe oră în weekend, putând ajunge la 75 de dolari pentru 15 ore jucate.

Acest hotelul este situat în districtul Taoyuan, care se află cam la o oră de mers cu trenul, depărtare de Taipei.

Pagina de facebook a hotelului o găsești AICI!

Sursa: Mashable
Te-ar mai putea interesa: