Dornic de aventură? Înscrie-te ca voluntar pentru UNTOLD și NEVERSEA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Dornic de aventură? Înscrie-te ca voluntar pentru UNTOLD și NEVERSEA

Organizatorii festivalurilor UNTOLD, de la Cluj Napoca (3-6 august), și NEVERSEA, de la Constanța (7-9 iulie), invită tinerii la aventură. Aceștia caută 2000 de voluntari pentru cele două evenimente care de mare amploare care se vor desfășura vara aceasta în România.

Dacă te tentează să vezi cu ce se mănâncă organizarea unui eveniment de această talie, iată care sunt condițiile pe care aplicanții trebuie să le îndeplinească: „pentru a putea intra în echipa voluntarilor trebuie să ai între 16 și 35 de ani. Perioada de recrutare începe astăzi, 26 mai, și se incheie pe data de 07 iunie, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise în perioada 08-12 iunie.Cei peste 2000 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: info point, comunicare, stewards, logistică, greeters, user experience, echipă mobilă, emergency team și eco team.” De asemenea, odată înscriși, voluntarii se pot bucura de oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding.

Potrivit organizatorilor, voluntarii vor desfășura un program de pregătire de 16 ore în care vor învăţa elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care şi self management. Cei aleşi vor beneficia de un echipament de festival, acces la festival şi două mese pe zi.

Pe lângă o super experiență, dar și oportunitatea de a interacționa cu numeroase persoane, petrecerea se anunță una pe cinste. Așadar, dacă ești doritor și îndeplinești condițiile, intră pe site-ul festivalului din a cărui origanizare dorești să iei parte, și înscrie-te!
Te-ar mai putea interesa: