Detalii despre noul album al lui Eminem ce va fi lansat în 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Detalii despre noul album al lui Eminem ce va fi lansat în 2017

Rapperul din Detroit Eminem a confirmat de curând că lucrează la un nou album. Odată cu această veste, desigur că au apărut și numeroase speculații despre ce va conține acesta.

Potrivit nme.com zvonurile susțin că există 2 variante de nume pentru acesta. Roots sau Success sunt cele două posibilități, însă niciuna dintre denumiri nu a fost confirmată oficial.

Privind lansarea albumului, de asemenea zvonurile au luat amploare, astfel că pe Reddit se zvonește că aceasta ar avea loc pe 25 ianuarie anul viitor.

Colaborările pentru acest album se pare că nu lipsesc, astfel că, potrivit speculațiilor artistului Eminem i s-ar alătura nume cunoscute precum Adele, Xzibit, Dr Dre, Snoop Dogg, The Weeknd, Vince Staples, Kid Cudi sau Mastein Bennett.

Potrivit sursei citate nme.com, pe Reddit circulă deja o listă cu melodii, menită să reflecte piesele de pe viitorul album. Acestea sunt:

This is It’

‘Superstar’

‘Imprisonment’

‘Take Me Away’

‘Everyday’ (feat. Chance The Rapper)

‘Looking For Freedom’

‘Something Has Changed’ (feat. Kid Cudi)

‘Confused’

‘Rain’

‘Success’ (feat. Adele)

‘Fighter’

‘Sins Of A Prayer’

‘Bulletproof’ (feat. Master Bennett)

‘Sunshine’

‘Black Roses’ (feat. The Weeknd)

‘Nightmare’

‘Ladies And Gentleman’ (feat. Vince Staples)

‘Hurts Really Bad’

‘It’s Hard’

‘Lie Down’

‘Rest’

Privind activitatea profesională a lui Eminem din acest an, artistul a colaborat în septembrie cu Skylar Grey pentru cântecul acesteia „Kill for you”. O lună mai târziu, el a lansat propria sa piesă intitulată „Campaign Speech”, un cântec cu conotații politice, de 8 minute, care conține „insulte” la adresa lui Donald Trump.
Te-ar mai putea interesa: