De la Vocea României la Dracula pe Gheață

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

De la Vocea României la Dracula pe Gheață

Mihai Chițu, câștigător al show-ului Vocea României, este invitat special al super-producției Dracula pe Gheață ce va avea loc în București, pe 6 aprilie, la Sala Palatului.

În onoarea celui care a inspirat mitul Contelui Dracula, faimosul Teatru pe Gheata din Sankt Petersburg lansează premiera mondială a celui mai recent spectacol al său în țara de origine a lui Vlad Țepeș, înainte de a pleca în turneu internațional. Din distribuție: campionii Surya Bonaly, Philippe Candeloro, Tomáš Verner.

Piesa lui Mihai Chițu, Șoapte, interpretată live, va însoți solo-ul campionului olimpic Tomáš Verner, interpretul avocatului englez Jonathan Harker, rătcit în umbrele Transilvaniei și în castelul plin de mistere al unui aristocrat cu un secret întunecat.

Șoapte este compusă special pentru Mihai de compozitorul Alexey Galinsky, cunoscut pentru coloana sonoră a Jocurilor Olimpice de la Soci din 2014 (piesa Olypmia), dar și pentru compozițiile transformate în memorabile spectacole pe gheață.

Spectacolul va aduce laolaltă campioni olimpici, patinatori profesioniști, costume și decoruri impresionante, ample instalații video, lumini spectaculoase și efecte speciale, completate de muzică, pentru a recrea legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula, și a sa poveste de dragoste eternă.
Te-ar mai putea interesa: