Cum să obții reacția Curcubeu pe Facebook

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cum să obții reacția Curcubeu pe Facebook

În onoarea Lunii Diversității Facebook a lansat o nouă reacție – drapelul curcubeu. Probabil cu toții l-ați observat, însă acesta nu este disponibil pur și simplu acolo unde se găsesc toate reacțiile pe care le poți oferi la orice postare.

Totuși, utilizarea acestei reacții în cinstea Lunii Diversității, este destul de simplă. Pentru a avea acces la ea, utilizatorii trebuie să dea Like la pagina LGBTQ@Facebook, potrivit anunțului oficial lansat de Facebook. Totodată, pe pagina menționată, utilizatorii Facebook, vor avea posibilitatea să-și personalizeze fotografia de profil, în semn al susținerii diversității din întreaga lume, în ceea ce privește orientarea sexuală și identitatea tuturor persoanelor.

Potrivit Fortune.com, declarațiile reprezentanților Facebook au fost următoarele: „Noi credem în construirea unei platforme care să sprijine toate comunitățile. Așadar, sărbătorim dragostea și diversitatea, oferindu-vă o reacție specială care poate fi folosită pe parcursul acestei luni.”

În timp ce iunie a fost, din punct de vedere istoric, o perioadă de sărbătoare pentru comunitățile LGBTQ (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer/ Questioning), drapelul curcubeu a asimilat o nouă semnificație în acest an, după moartea creatorului său, Bilbert Baker, în martie.

Baker a lucrat manual primele steaguri curcubeu, cu un grup de voluntari, prima apariție publică a acestora având loc în cadrul unei parade de diversitate gay, din San Francisco, desfășurată pe 25 iunie 1978. Steagul curcubeu original a inclus 8 culori, ulterior fiind modificat la 6, pentru a reduce costurile.

Potrivit informațiilor de pe pagina LGBTQ@Facebook, reacția nu este disponibilă în toate zonele, însă la noi este și o putem utiliza până la sfârșitul acestei luni.
Te-ar mai putea interesa: