O croazieră, 6 continente și 32 de țări. Te tentează?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

O croazieră, 6 continente și 32 de țări. Te tentează?

O croazieră, 6 continente și 32 de țări. Nu-i așa că sună demențial? E ceva ce tind să cred că orice persoană și-ar dori să experimenteze, măcar o dată-n viață…

Ei bine, trebuie să recunoaștem că este un vis puțin cam costisitor, însă, pentru cine-și permite, cu siguranță, o astfel de experiență își merită toată investiția.

Deci, dacă prima condiție ai îndeplinit-o (cea materială) și te gândești în ce aventură să mai pornești, ia în calcul această variantă: o croazieră de 4 luni, prin 32 de țări în jurul lumii. Un mega-tur de 119 zile care este organizat de MSC Cruises.

Nava masivă va acosta în 49 de destinații, printre care Franța, Portugalia, Aruba, Noua Zeelandă, Bora Bora și alte destinații cel puțin la fel de apetisante.

Această experiență absolut ieșită din comun și unică în viață, așa cum probabil deja vă așteptați, are și un preț destul de piperat. Mai exact, 27.899 dolari.

De asemenea, nava este dotată cu 11 baruri complet aprovizionate, 4 restaurante și o mulțime de metode de petrecere are timpului liber, menite să te țină ocupat.

Deci dacă ești pregătit (atât financiar, cât și sufletește), să-ți dai la schimb cuibușorul pentru o cabină pe apă, pe o perioadă de 4 luni, asta este o șansă super cool și clar nu merită să o ratezi.
Te-ar mai putea interesa: