Cristiano Ronaldo și iubita sa au devenit părinți

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cristiano Ronaldo și iubita sa au devenit părinți

Felicitări pentru cei mai proaspeți părinți din showbizul internațional: Cristiano Ronaldo, 32 de ani, și iubita sa, Georgina Rodriguez, 22 de ani!

Ronaldo și Georgiana parinți

Cristiano a dezvăluit prin intermediul social media, pe 12 noiembrie, că Georgina a dat naștere unei fetițe. Fericitul cuplu deja a ales numele fetiței, acesta fiind Alana Martina! Cristiano a scris că atât mama, cât și bebelușul fac „foarte bine” și sunt „toți foarte fericiți”. El a postat, de asemenea, o fotografie de la spital, în care apăreau el, Georgina, Alana și Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de 7 ani!

Cristiano este deja tatăl mândru a trei copii care au venit pe lume cu ajutorul unor mame surogat: Cristiano Ronaldo Jr. și gemenii Mateo și Eva Ronaldo. Gemenii Mateo și Eva s-au născut cu doar câteva luni în urmă, în iunie. Deci, Ronaldo pare destul de ocupat cu rolul de tătic, dacă ne gândim că 3 dintre copiii săi ai vârsta mai mică de un an.

Fanii jucătorului de fotbal au fost în delir în luna iunie, dacă ne gândim că atunci, nu doar că au venit pe lume cei doi gemeni, dar atunci am aflat și că iubita sa Georgiana este însărcinată. Confirmarea a venit din partea reprezentantului lui Cristiano Ronaldo, care a declarat pentru HollywoodLife.com: „Pot să confirm că Cristiano Ronaldo a fost binecuvântat cu gemeni, iar actuala lui iubită este însărcinată cu copilul său”, a spus Ruben Malaret.

Pe parcursul sarcinii, Georgiana Rodriguez și-a arătat de câteva ori burtica, fîcând câteva diclarații pentru diverse publicații. Spre exemplu, pentru revista spaniolă ¡Hola!, aceasta a declarat: „Sunt foarte orientată spre familie, îmi plac copiii, natura și animalele.”

Deci, cu un an așa de fructuos pentru cei doi, nu ne rămâne decât să felicităm încă o dată fericitul cuplu!
Te-ar mai putea interesa: