Cristiano Ronaldo ar putea părăsi echipa Real Madrid

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cristiano Ronaldo ar putea părăsi echipa Real Madrid

Real Madrid ar putea deveni istorie pentru unul dintre cei mai buni jucători ai momentului, Cristiano Ronaldo.

Potrivit mediafax.ro, presa portugheză deja a spus că Ronaldo a luat decizia ireversibilă de a pleca de la Real Madrid, această hotârâre fiindu-i deja adusă la cunoștință lui Florentino Perez.

Procuratura spaniolă îl acuză pe Ronaldo că a fraudat fiscul cu 1,4 milioane de euro în 2011; 1,7 milioane de euro în 2012; 3,2 milioane de euro în 2013 şi 8,5 milioane de euro în 2014. Într-un comentariu pe această temă, campionul european a declarat că are „conștiința împăcată”. Mai mult, Clubul Real Madrid şi-a exprimat susţinerea faţă de atacantul în vârstă de 32 de ani, prin intermediul unui comunicat de presă, şi a precizat că fotbalistul portughez şi-a îndeplinit întotdeauna obligaţiile fiscale.

Tot presa internațională este cea care deja a informat că Real Madrid va primi o ofertă de 180 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo. Interesate de transferul jucătorului s-ar fi arătat Manchester United, Paris Saint-Germain şi AS Monaco.

Ronaldo activează în cadrul echipei Real Madrid de 8 ani, iar în prezent acesta este considerat cel mai bine plătit sportiv din lume. Conform mediafax.ro, informațiile de Forbes dezvăluie că acesta a câștigat 82,6 milioane euro din salarii şi contracte de publicitate, în ultimele 12 luni.

Nici viața personală nu arată deloc rău, de curând, Ronaldo devenind tată de gemeni – Eva și Mateo –, o mamă surogat din San Diego, California, dând naștere acestora.
Te-ar mai putea interesa: