Ce componente se anunță pentru noul iPhone 8

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ce componente se anunță pentru noul iPhone 8

Lansarea iPhone 8 va avea loc curând, așa că utilizatorii acestui brand sunt extrem de curioși cu privire la componentele pe care noul produs marca Apple le va conține.

Dat fiind că nu mai e foarte mult până la lansare, deja au apărut unele scurgeri de informații. Astfel, potrivit mashable.com, au apărut unele fotografii pe Slashleaks. Acestea au fost disponibile pentru prima dată pe MacRumors și susțin că noul iPhone 8 va fi alimentat de tipul de procesor A11. Acesta are o dimensiune de 10 nanometri, fiind fabricat exclusiv de Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC). Pe lângă iPhone 8, se așteaptă ca acest tip de procesor să alimenteze și viitoarele modele de iPhone 7S și 7S Plus.

Acest tip de procesor A11 ar trebui să ofere noului iPhone 8 numeroase beneficii, printre care: o viteză sporită și o eficiență îmbunătățită, alături de o putere suficient de mare pentru desfășurarea unor funcții precum scanarea facială 3D.

Pe lângă aceste proprietăți, faptul că deja există imagini cu acest tip de procesor, nu face decât să ne ducă cu gândul că mai e puțin până când va fi dat startul fabricării noului model de iPhone.

Deși au existat zvonuri că lansarea noului iPhone 8 va fi întârziată, compania le-a negat, susținând că noul model de iPhone va apărea în luna septembrie a acestui an. Iar aceste fotografii nu fac decât să ne confirme că fabricarea se află în parametri normali de timp, astfel că nu vor exista întârzieri.
Te-ar mai putea interesa: