Coca-Cola plănuiește să lanseze prima băutură alcoolică

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Coca-Cola plănuiește să lanseze prima băutură alcoolică

Coco-Cola, cu o tradiție de 131 de ani, în prezent unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de băuturi răcoritoare din lume, se pregătește pentru lansarea unui nou produs diferit de tiparele obișnuite.

Astfel, compania se pregătește pentru cucerirea unui sector nou de piață, odată cu lansarea primei băuturi alcoolice în Japonia.

Potrivit şefului diviziei din Japonia, Jorge Garduño, Coca-Cola şi-a propus ca până la sfârșitul acestui an să lanseze o variantă proprie a celebrei băuturi japoneze Chu-Hi, care conţine o concentrație scăzută de alcool şi este preferată în general de femei.

„Nu am încercat niciodată să pătrundem pe segmentul băuturilor alcoolice, dar acesta este un exemplu că explorăm oportunităţile din afara ariei noastre de bază. Este logic să facem această încercare pe piaţa noastră“, a spus şeful japonez, comform The Independent.

Totuşi, iubitorii Coca-Cola din afara Japoniei vor avea ceva de aşteptat până să poată gusta noul produs. „Deşi tot mai multe pieţe devin din ce în ce mai asemănătoare cu cea din Japonia, cred că noi avem o cultură unică şi specială, motiv pentru care multe dintre produsele care se nasc aici rămân aici“, a declarat Garduño.

Chiar dacă băutura Chu-Hi va fi primul său produs alcoolic marca Coaca-Cola, nu este prima dată când compania a fost implicată în industria alcoolului.  În 1977, președintele și directorul executiv al companiei Coca-Cola, John Paul Austin, a ajutat la lansarea unității Coca-Cola Wine Spectrum. Aceasta a fost vândută în 1983 pentru peste 200 de milioane de dolari.
Te-ar mai putea interesa: