CLIP NOU Inna: Say it with your body

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

CLIP NOU Inna: Say it with your body

Inna are o nouă melodie. Tu ai ascultat-o? Say it with your body a fost lansată pe 30 septembrie și dispune de un clip extrem de hot, așa cum artista ne-a obișnuit până acum.

Piesa este doar prima dintr-o serie întreagă ce va compune albumul pe care Inna îl pregătește, iar versurile nu au cum să nu îți rămână în minte.

Say it with your body se bucură de numeroase opinii pozitive pe canalul YouTube, însă cârcotașii nu ezită să-și spună punctul de vedere. Astfel, mulți dintre aceștia condamnă faptul că toate cântecele artistei sună în același mod. Însă, asta rămâne să decideți chiar voi:

De-a lungul carierei sale muzicale Inna a devenit o artistă apreciată, nu doar la noi în țară, ci și peste hotare. Japonia, Mexic, Turcia, Argentina, Spania, Finlanda Polonia sau SUA sunt doar câteva dintre țările în care artista a reușit să-și facă un renume.

Mai mult, aceasta a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre aceștia numărându-se J. Balvin, Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee sau Juan Magán. Piesele devenite hituri sunt și ele mltiple, printre acestea deosebindu-se The Cola Song,  It’s amazing, Heaven, Yalla, In your eyes, Diggy Down sau INNdiA.

Numele complet al artistei este Elena Alexandra Apostoleanu, Inna, un diminutiv de la Alexandra, reprezentând modul în care bunicii o strigau în copilărie.

În prezent, Inna susține concerte în întreaga lume, și are o mulțime de fani. Acest lucru este susținut și de cele peste 12 000 000 de like-uri de pe pagina oficială de Facebook și cei peste 2 000 000 de subscriberi de pe canalul de YouTube.

So, tu ce crezi, Say it with your body va rupe toate topurile?

 
Te-ar mai putea interesa: