Cine e bărbatul care i-a furat inima Simonei Halep

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Cine e bărbatul care i-a furat inima Simonei Halep

Simona Halep a avut un an extrem de bun. 2017 nu i-a surâs doar din punct de vedere profesional (jucătoarea clasându-se pe locul 1 WTA), ci, mai mult decât atât, aceasta trăiește fiorii unei noi iubiri.

Simona Halep și Radu Barbu (sursă foto: Mediafax)

Halep trăiește o poveste de iubire alături de un bărbat obișnuit, care nu este activ în lumea mondenă și nici nu are o avere imensă. Este vorba de Radu Barbu, un fost jucător de tenis care, în apogeul carierei sale, s-a clasat pe locul 1.151 ATP, în anul 2004, și, în prezent, este antrenor de copii.

Potrivit informațiilor de pe Adevărul.ro, această reușită modestă a adus bărbatului în vârstă de 34 de ani, un câștig din tenis de doar 3.214 dolari.

Comparativ cu această sumă insipidă, iubita sa Simona Halep încheie 2017 cu un total impresionant: 4.371.227 de dolari. Și să nu mai vorbim de suma totală de bani pe care jucătoarea de tenis a încasat-o pe parcursul carierei sale: 19.832.015 de dolari din prime câştigate la diverse turnee şi din partea WTA.

Deși cei doi nu au avut același succes în tenis, acest aspect nu i-a împiedicat să formeze un cuplu și să se bucure de o frumoasă vacanță împreună, în Italia, la Portofino.

Simona Halep și Radu Barbu au fost fotografiați de paparazzi luând masa împreună, dar și pe stradă, iar apropierea dintre cei doi este ușor de observat.

Simona Halep nu a făcut nicio declarație în această direcție, iar Radu Barbu a fost puțin surprins și reticent când reporterii Libertatea l-au contactat în vederea unei declarații, refuzând să vorbească.
Te-ar mai putea interesa: