Cercetătorii au dezvăluit care este cea mai periculoasă poziție sexuală

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...
comments

Cercetătorii au dezvăluit care este cea mai periculoasă poziție sexuală

Vă place să faceți experimente cât mai inedite în pat, alături de parteneri? Nu ar fi rău să fiți cu băgare de seamă, întrucât cercetătorii dezvăluie care este cea mai periculoasă poziție sexuală.

Înainte de a vedea cine se află-n topul clasamentului, propunem să acordăm ceva atenție și poziției de pe locul 2, întrucât este o poziție sexuală extrem de cunoscută și practicată. Astfel, în urma analizelor desfășurate, cercetătorii susțin că a doua cea mai periculoasă poziție sexuală este chiar poziția misionarului.

Concluziile au fost publicate în Journal of Impotence, după ce specialiștii au analizat care dintre pozițiile sexuale provoacă cel mai des fracturi ale penisului, în timpul unui act heterosexual.

Așa cum am spus, pe locul 2 s-a clasat poziția misionarului, din punct de vedere al frecvenței cauzării unei fracturi a penisului. Acest „accident” se întâmplă mai ales atunci când bărbatul se află deasupra femeii.

Clasamentul primelor 3 cele mai periculoase poziții sexuale este următorul:

  1. Doggy Style – un procent de risc în 44% dintre cazuri
  2. Poziția misionarului cu bărbatul deasupra – în 25% dintre cazuri
  3. Femeile deasupra – risc în 10% dintre cazuri

Aceste rezultate se bazează pe informațiile primite de la 90 de pacienți heterosexuali, care s-au confruntat cu fracturi ale penisului. Astfel, studiul dezvăluie care este cea mai periculoasă poziție sexuală doar în cazul bărbaților, pozițiile considerate periculoase pentru femei, nefiind abordate în studiu.

De asemenea, specialiștii punctează că raportarea cazurilor de fracturi ale penisului este destul de rară, însă există și posibilitatea ca astfel de situații să nu fie raportate de rușine. Recomandat este ca, în astfel de situații dureroase, să optați pentru asistență medicală și să lăsați rușinea deoparte.
Te-ar mai putea interesa: