Cercetătorii au descoperit vârsta la care ești „prea bătrân” pentru club

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cercetătorii au descoperit vârsta la care ești „prea bătrân” pentru club

Până acum credeam că distracția – indiferent de modalitatea de obținere – e cam la fel ca dragostea… adică nu are vârstă. Ei bine, se pare că ne-am înșelat, întrucât un studiu recent ne spune că există o vârstă de la care începi să fii prea bătrân ca să mai ieși în club.

Potrivit unui studiu realizat de Currys PC World, 37 de ani a fost vârsta în care majoritatea persoanelor au considerat că este inacceptabil să mai ieși în club. Deci, te-oi simți tu în floarea vârstei, dar ca să ieși „pă club” ești prea bătrân, potrivit accepției unanime. Mai mult decât atât, se pare că oamenii încep să frecventeze cluburile din ce în ce mai rar, începând cu vârsta de 31 de ani. Hmmm, ai schimbat prefixul și gata, tre’ să te faci femeie/bărbat de casă, ce să mai!

Potrivit cercetării menționate, există și câteva indicii care demonstrează că vârsta își pune amprenta, privind ieșirile în club. Astfel, respondenții au declarat că, începând cu această vârstă, este din ce în ce mai greu să faci față mahmurelii. Totodată, se pare că nu prea îți mai arde să te aranjezi, să te dichisești, eventual să găsești un babysitter pentru copil și să chemi un taxi să te ducă la club. (Voi aștia de 37, ce ziceți, așa e? Sau să nu ne descurajăm? :D)

Privind rezultatele obținute, directorul de comunicare de la Currys PC World a declarat că un rol important în schimbarea acestor obiceiuri îl are și dezvoltarea tehnologiei. Astfel, variantele de petrecere a timpului liber, chiar în confortul propriei case – online shopping, gaming, etc. – ne „atrag” să rămânem acasă în loc să ieșim să ne distrăm.

Deci, în final, tehnologia ne modelează rutina privind distracția sau vârsta are și ea un cuvânt greu de spus? Probabil combinația „minim 37 + tehnologie = mai puține ieșiri în club”.