Centrul Vechi: gazda lansării noului iPhone

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Centrul Vechi: gazda lansării noului iPhone

Aseară, Centrul Vechi a fost gazda unei lansări importante pentru toți pasionații de tehnologie, dar mai ales pentru fanii Apple. Peste 300 de persoane au ales să fie prezente atunci când Vodafone a scos la lumină noul model de telefon iPhone 7, în magazinul din Centrul Vechi.

Spre deosebire de anii precedenți când participanții prezenți la evenimentul de lansare a unui model nou de iPhone exprimau dorința certă de achiziționare a telefonului, anul acesta vocea fanilor nu a mai strigat unanim „vreau”.

Deși pentru comunitatea adepților Apple a poseda cel mai nou model de iPhone reprezintă un „must”, posesorii modelului iPhone 6/ 6S au declarat că de data aceasta preferă să mai aștepte până când se va lansa următorul model.

De ce această decizie? Cred că intuiți deja. Modelele anterioare de telefon, marca Apple au ridicat extrem de mult standardele oamenilor, astfel că un procesor și o cameră vizibil îmbunătățite nu sunt suficient pentru a impresiona fanii și în general pasionații de tehnologie.

Mai mult, dacă avem în vedere comparația realizată de cei de la EverythingApplePro, între toate modelele de iPhone apărute până acum, alegerea fanilor nu este deloc una surprinzătoare. Astfel, în urma acestei analize, iPhone 7 Plus  s-a clasat pe locul 8 privind viteza cu care telefonul se deschide! Iar la viteza pentru Touch ID, iPhone 7 ocupă abia locul 5 – diferenta diferența fiind totuși foarte mică.

Privind testele de benchmark, de volumul difuzorului sau de cameră, iPhone 7 întrece detașat toate celalalte modele de iPhone de până acum!

Astfel, dacă deții un telefon mai vechi de iPhone 6/ 6 S și intenționezi să îl schimbi, cu siguranță iPhone 7 este cea mai bună alegere. La urma urmei, chiar dacă Apple a cam bătut pasul pe loc și nu a reușit să impresioneze prea mult de această dată, asta nu înseamnă că una dintre principalele caracteristici ale produselor acestei companii nu este calitatea.

 
Te-ar mai putea interesa: