Cele mai noi melodii ale artiștilor autohtoni. Ce note le dai?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cele mai noi melodii ale artiștilor autohtoni. Ce note le dai?

Artiștii autohtoni nu stau locului o clipă și ne încântă cu numeroase proeicte muzicale, care mai de care mai inedite.

Astfel, doar în ultimele 3-4 zile au fost scoase 4 piese hot ale artiștilor autohtoni. Uite despre ce melodii și chiar colaborări noi este vorba. Tu ce note le dai?

Cele mai noi piese ale artiștilor autohtoni

  • Eu voi fi – este un single al Lidiei Buble care a fost lansat pe 22 martie. Deci, în doar 2 zile de la lansare, clipul a adunat aproape 800.000 de vizualizări pe YouTube. Desigur că reacțiile ascultătorilor nu au încetat să apară. În timp ce fanii s-au arătat extaziați cu privire la această piesă, există și persoane care blamează stilul comun care definește toate piesele Lidiei din ultimul timp.

  • Dă-mi iubirea ta – este o piesă a formației Holograf și a fost lansată pe 20 martie. Clipul a strâns peste 500.000 de vizualizări de la lansare, iar piesa se bucură numai de cuvinte laudă din partea fanilor. Cei care vreți să-i vedeți pe membrii formației Holograf live, nu trebuie decât să intrați pe pagina lor de Facebook și acolo veți găsi calendarul concertelor de peste tot din țară.

  • Ce mai vrei? – este o piesă a lui Sore, cântată în colaborare cu Feli. Lansată ieri, melodia deja a adunat aproape 200.000 de vizualizări pe YouTube. Deși piesa a fost plăcută în întregime, numeroși fani au ținut să sublinieze că partea lui Feli este absolut demențială. Voi ce părere aveți?

  • Anti CSD – este ultimul hit al lui Carla’s Dreams. Lansată de asemenea ieri, piesa a și strâns aproape 500.000 de vizualizări pe YouTube. Desigur că fanii sunt în delir, însă aceștia se declară „nemulțumiți” că nu au timp să asculte o melodie până la saturație că și apare alta.

Deci, în muzică primăvara se anunță colorată, presărată cu cele mai noi hituri care ne trezesc fel de fel de sentimente.
Te-ar mai putea interesa: