Cele mai mișto orașe de vizitat în 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cele mai mișto orașe de vizitat în 2017

Te gândești să începi noul an cu o vacanță de excepție? Atunci și destinația trebuie să fie una pe măsură. Dacă încă nu ai apucat să îți cumperi biletele și ești în pană de idei privind locul în care să mergi, iată un top al celor mai mișto orașe de vizitat în 2017. Acesta este realizat de Lonely Planet și, de ce nu, poate să te inspire în luarea deciziei.

Potrivit Lonely Planet, Bordeaux ocupă prima poziție în topul celor mai mișto orașe din lume, care merită vizitate în 2017. Considerat Cité du Vin și oferind o adevărată „revoluție gastronomică”, dar și arhitectura sau prezența unei linii feroviare de mare viteză, ce urmează să fie inaugurată aici sunt probabil principalii factori pentru care Bordeaux se situează pe prima poziție.

Locul al doilea îi revine orașului african Cape Town datorită unor noi atracții culturale, cum ar fi Muzeul Zeitz de Artă Contemporană Africa ce urmează să fie deschis. Al treilea loc de pe podium a fost „cucerit” de Los Angeles care s-a bucurat de o extindere a zonelor cu metrou, având, totodată, cu 50 de hoteluri mai mult în funcțiune, deschise anul acesta.

Top 10 cele mai mișto orașe din lume

Lista celor 10 orașe aflate în topul celor mai mișto locuri de vizitate în 2017, potrivit Lonely Planet, este următoarea:

  1. Bordeaux, Franța
  2. Cape Town, Sudul Africii
  3. Los Angeles, SUA
  4. Mérida, Mexic
  5. Ohrid, Macedonia
  6. Pistoia, Italia
  7. Seoul, Coreea de Sud
  8. Lisbon, Portugalia
  9. Moscova, Rusia
  10. Portland (Oregon), SUA

Lonely Planet a realizat de asemenea un top al țărilor care merită vizitate în 2017, primele 3 poziții fiind ocupate de Canada, Columbia și Finlanda.
Te-ar mai putea interesa: