Cele mai accesate site-uri din lume

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cele mai accesate site-uri din lume

Toată ziua navigăm online, însă știți exact care sunt cele mai accesate site-uri din lume? Cu siguranță că le intuiești și probabil multe dintre acestea le și folosești din abundență…

Uite care sunt cele mai accesate site-uri din lume, potrivite unei analize realizate de World Economic Forum!

Cele mai accesate site-uri din lume

10. Taobao.com – este cel mai mare site de cumpărături din China. Similar cu eBay sau Amazon, acesta este operat în Hangzhou, Zhejiang, de către Alibaba Group. Platforma a fost fondată în mai 2003 și este pusă la dispoziția întreprinzătorilor mici și a antreprenorilor individuali, pentru a deschide magazine online care să răspundă în principal nevoilor consumatorilor autohtoni.

9. Reddit.com – este un site web de divertisment, rețea de socializare și agregator de știri, unde membrii înregistrați ai comunității pot plasa conținut, cum ar fi postări textuale sau legături directe. Utilizatorii înregistrați pot vota postările (cu apreciere pozitivă sau negativă). Postările sunt organizate după domeniul de interes, în așa-numitele subreddit-uri. Subreddit-urile au tematici diverse, cum ar fi știri, jocuri, filme, muzică, cărți, fitness, mâncare etc. Platforma a fost lansată în 2005, iar sediul se află în San Francisco, California.
Te-ar mai putea interesa: