Cel mai nou trend în ciocolată: ciocolata Rubin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cel mai nou trend în ciocolată: ciocolata Rubin

Ciocolată cu lapte, ciocolată albă, ciocolată neagră, ciocolată amăruie, toate sunt depășite, pentru că cel mai nou trend în materie de ciocolată este ciocolata roz. Iar dacă ești un amator al ciocolatei și, pe deasupra, îți plac aromele fructate, cu siguranță vei vrea să o încerci.

Potrivit time.com, producătorul elvețian de ciocolată Barry Callebaut a declarat că oamenii de știință au inventat acest nou sortiment de ciocolată, care poartă denumirea de „rubin”.

Ciocolata Rubin are o nunață rozaliu-roșiatic și o aromă fructată, asemănătoare fructelor de pădure. Potrivit Barry Callebaut, acest nou tip de ciocolată nu are coloranți artificiali, culoarea fiind naturală, întrucât este preparată din boabe de cacao Rubin.

Ciocolata Rubin apare la 80 de ani după ce ciocolata albă a apărut pe piață și, potrivit directorului executiv al companiei Barry Callebaut, Antoine de Saint-Affrique, acest lucru se întâmplă după aproape un deceniu de dezvoltare.

Se pare că această ciocolată are ca target milenialii, fiind lansată într-un an dominat de o varietate de inovații culinare extrem de viu colorate, destinate tinerilor cumpărători, obsedați de Instagram.

Privind calitățile ciocolatei Rubin, Saint-Affrique a declarat: „Este naturală, este colorată, este hedonistă, există un aspect de toleranță la ea, însă păstrează autenticitatea ciocolatei. Are un echilibru frumos care spune multe despre mileniali.”
Te-ar mai putea interesa: