Cel mai nou cântec Metallica disponibil în exclusivitate printr-o mască

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cel mai nou cântec Metallica disponibil în exclusivitate printr-o mască

Metallica se pregătește să lanseze noul album Hardwired… to Self Destruct pe 18 noimebrie. Mai mult, trupa le oferă fanilor posibilitatea să asculte în exclusivitate cel mai nou cântec, printr-o mască specială de Halloween, anunță nme.com.

Formația deja a distribuit 2 cântece de pe noul album – Hardwired și Moth Into Flame. Un al treilea cântec de pe noul album – Atlas, Rise! – va fi lansat luni, 31 octombrie. Totuși, fanii pot să audă această melodie mai devreme, datorită unei tactici inedite de promovare. Astfel, pe 28 octombrie, dacă merg să ridice gratuit o mască din magazinele de discuri independente, selectate în această privință, pot beneficia de această șansă.

Într-o postare pe site-ul oficial, formația a dezvăluit: „În interiorul fiecărei măști veți găsi un cod special de acces care vă va permite să ascultați Atlas Rise! cu 30 de minute înainte lansarea oficială, programată de Halloween.”

Din păcate, această veste bună vizează doar fanii din Marea Britanie, Irlanda și America de Nord, magazinele specializate, selectate în acest sens, provenind doar din aceste 3 țări.

Hardwired… to Self Destruct va fi lansat pe 18 noiembrie 2016, reprezentând primul album complet de la Death Magnetic din anul 2008. Acesta a fost înregistrat cu ajutorul producătorului Greg Fidelman, colaborator permanent al trupei. Totuși, James Hatfield a dezvăluit că deși la un moment dat trupa luase în considerare colaborarea cu un alt producător, în cele din urmă a fost păstrată aceeași formulă.

Așadar, dacă nu ne putem bucura de măștile de Halloween cu ritmuri „Metallice”, zic să ne bucurăm de melodiile deja lansate.

 
Te-ar mai putea interesa: