Cea mai populară destinație turistică de pe lista de dorințe a americanilor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cea mai populară destinație turistică de pe lista de dorințe a americanilor

Cu toții avem anumite lucruri pe care ținem morțiș să le facem sau să le rezolvăm, până să „plecăm” definitiv de pe această planetă. Multe dintre acestea vizează călătoriile și destinațiile de vacanță. Astfel, potrivit unui studiu realizat de AARP, există o destinație turistică în care orice persoană își dorește să ajungă măcar o dată-n viață.

Potrivit acestui studiu, călătoriile reprezintă un item popular pe listele de dorințe a tot mai multor persoane.

Privind acest subiect și listele de dorințe, AARP a descoperit că persoanele cele mai predispuse deținerii unei liste de dorințe sunt milenialii (74%). Acestora urmează generația X cu (58%) și bomeerii (46%).

Dintre participanții care au declarat că dețin o listă de dorințe, 83% dintre boomeri au admis că măcar un item de pe această listă este asociat călătoriilor, urmat de un procent de 76% în cazul generației X, pe ultimul loc clasându-se milenialii cu un procent de 69%.

Următorul pas al acestui studiu a fost descoperirea destinației în care orice boomer își dorește să meargă. Astfel, întrebați ce destinație turistică își doresc să vadă înainte să moară, participanții la studiu au optat în cea mai mare parte pentru Hawaii.

Potrivit travelandleisure.com, caracteristicile care au contribuit la popularitatea acestei destinații au fost vremea călduroasă pe tot parcursul anului, spiritul Aloha, fauna și frumusețea naturală.

Un alt studiu desfășurat recent a descoperit că Hawaii este cel mai fericit stat din SUA. Deci dacă plănuiești o vacanță în State, nu rata această destinație.
Te-ar mai putea interesa: