Catelul DeeDee… patron de bar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Catelul DeeDee… patron de bar

Asta e maxima!!!!! Il stii sigur pe Andrei Coman, actor si om de televiziune… Ei bine, minunatul i-a deschis iubirii lui un bar, fix in Centrul Vechi. Cine e iubirea lui? Catelul DeeDee, un pug de 4 ani, simpatic foc.

DeeDee’s Bar, caci acesta este si numele locatiei, se afla in Centrul Vechi, in incinta Centrului [ POP-UP ] de pe Selari, nr.4 si este un loc in care toti cateii sunt bine veniti. Cu meniu sub forma unui os si bauturi denumite dupa activitati “pugesti”, locatia ofera mancare gratuita pentru patrupedele care vin insotite de stapani.

Si pentru ca orice locatie noua merita sarbatorita, vineri, 4 iulie, orele 19.00 DeeDee organizeaza prima petrecere pentru catei din Bucuresti. Cu caine ( pug sau nu) sau fara caine, toata lumea va fi rasfatata la Deedee`s Bar – oameni si caini la o petrecere inedita, neconventionala, in singurul loc din Centrul Vechi unde prietenii patrupezi ai omului sunt primiti cu bratele deschise.

Andrei Coman promite ca la Deedee’s Bar se vor gasi multe surprize delicioase pentru catei si ca locatia va devini un loc unde prietenii cei mai buni ai omului pot socializa in sfarsit, in liniste.
Te-ar mai putea interesa: