Caracteristici noi ale aplicației WhatsApp. Tu le-ai descoperit?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Caracteristici noi ale aplicației WhatsApp. Tu le-ai descoperit?

WhatsApp își întâmpină utilizatorii cu o serie de caracteristici noi. Toate acestea au fost concepute cu scopul de a încuraja împărtășirea imaginilor prin intermediul acestei aplicații.

Aplicația de mesagerie WhatsApp oferă acum o serie de filtre pe care le puteți utiliza ca să editați fotografiile, videoclipurile și chiar GIF-urile, înainte de a le trimite prietenilor și cunoștințelor.

O mișcare puțin surprinzătoare dacă avem în vedere scopul inițial al aplicației – cel de mesagerie – însă se poate dovedi o strategie interesantă în rândul tinerilor, astfel încât aceștia să continue sau să înceapă să utilizeze aplicația, după caz.

Potrivit independent.co.uk, în prezent sunt disponibile 5 filtre: Pop, B&W, Cool, Chrome și Film, însă nu este exclus ca pe parcurs acestea să se diversifice.

Totodată, WhatsApp a început să organizeze și fotografiile mult mai bine, în prezent, acestea apărând într-o rețea mult mai compactă. De asemenea, dacă se întâmplă să distribuiți mai multe fotografii deodată, acelea care nu apar organizate în rețea, vor fi reprezentate de semnul „plus” și un număr, în pătratul din dreapta jos, care arată câte fotografii mai ai de vizualizat.

Actualizările WhatsApp aduc destul de mult cu trăsăturile Instagram, însă nu e deloc surprinzător, dacă ne gândim că ambele companii sunt deținute de Facebook. De asemenea, ambele au adăugat de curând anumite caracteristici care au fost preluate de la Snpachat.

Astfel, dacă încă nu ți-ai actualizat aplicația, nu mai aștepta și testează chiar tu îmbunătățirile. Vestea proastă e că momentan, actualizările sunt disponibile doar pentru iOS.
Te-ar mai putea interesa: