Cafea cu aromă de vin. Te tentează?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cafea cu aromă de vin. Te tentează?

Nu știi dacă să optezi pentru un stimulent cu cofeină sau pentru puțin vin roșu? Ce zici de o combinație între cele două?

Știm că mixul dintre cofeină și alcool nu este prea agreat de specialiști, însă cafeaua infuzată cu vin se pare că se sustrage acestor opinii negative.

Această combinație puțin ciudată între efectul uneori deprimant al alcoolului și stimulentul de energie oferit de cofeina din cafea, a fost experimentată de de brandul american Molinari.

Pentru mai bine de 2 ani aceștia au lucrat ca să realizeze combinația perfectă de boabe de cafea roșii, preparate în casă și atent selectate. Mai exact, procesul a presupus „relaxarea” boabelor de cafea în vinul roșu atent preparat. Acestea au împrumutat din aroma vinului, după care au fost uscate și prăjite manual. Rezultatul? O aromă intensă de cafea cu o notă fină de afine.

Mai mult, potrivit preparatorilor, această combinație furnizează o cantitate dublă de antioxidanți.

Totodată, se pare că acest tip de infuzare funcționează la fel de bine și în cazul unei cafele reci, un espresso, o cafea cu lapte sau orice altă variantă vă place.

De asemenea, dacă sunteți curioși ce gust are această combinație inedită, potrivit travelandleisure.com, puteți achiziționa 250 de grame de cafea infuzată cu vin la prețul de 19.95 dolari.
Te-ar mai putea interesa: