C.I. de Pinball în The Pub

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...
comments

Campionat Internaţional de pinball in The PUB Universităţii

Unul dintre jocurile de legendă pe care le poţi întâlni numai în baruri şi cluburi a prins aripi şi în România. Weekend-ul trecut, The PUB Universității a găzduit‪ ‎Romanian Pinball Open‬, ultima etapă a‪ ‎European Championship Series‬.

O competiţie spectaculoasă cu o logistică pe măsură. În The Pub şi-au făcut loc 40 de filppere venite din Statele Unite, care mai de care mai interesante. Zeci de jucători români, belgieni, italieni, englezi și polonezi, super pasionați de ‪#‎Pinball, şi-au disputat marile premii în cele două competiţii – The Main Tournament şi 80’s Tournament.

A fost un eveniment cu o atmosferă specială, în care muzica bună şi valurile de bere au aprins competiţia. Pinball-ul este, în general, un joc pentru toată lumea, indiferent de vârstă, sex şi experienţă.

Pentru a juca însă la nivelul pro, dincolo de a apăsa cele două butoane de pe lateralele flipper-ului, trebuie să-ţi faci o adevărată strategie despre cum să atingi anumite bonusuri, în ce ordine, cum să loveşti cu o anumită tărie etc. Apropo, tu de când nu te-ai mai jucat la un flipper?
Te-ar mai putea interesa: