Brunch-ul îndrăgostiţilor, în Nomad

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Brunch-ul îndrăgostiţilor, în Nomad

Dacă vreţi să ieşiţi în oraş, duminică după-amiază, Nomad Skybar din Centrul Vechi a pregătit un eveniment special, dedicat, bineînţeles, Zilei Îndrăgostiţilor. De la ora 13:30 până la 17:30, aveţi ocazia de a lua masa la un brunch original, într-o ambianţă inedită, tipică Valentine’s Day.

 Nomad Skybar este singurul loc în care aveţi ocazia, astăzi, să vă petreceţi câteva ore într-o atmosferă originală în care laitmotivul este, bineînţeles, dragostea.

 Ambianţa este asigurată de trupa Pop Goes Jazz – Robert Patai (voce), Ciprian Pop (chitară), Adrian Flautistu (bass) şi Vlad Popescu (percuţie) – care va interpreta multe dintre cele mai cunoscute cântece de dragoste.

 Dincolo de şampania sau vinul roşu care nu trebuie să lipsească la un asemenea eveniment, Lovers Brunch vă propune cele mai tentante feluri de mâncare, bineînţeles cu iz afrodisiac, pregătite de Ched Tatian, de la tapas cu prosciutto şi măsline, caşcaval picant , chorizo, pomodori sechi, prosciutto şi roşii cherry, la salate cu ton, mini beef burgeri şi până la coaste de porc cu sos picant, gigner şi miere. Iar la desert, veţi putea servi mousse de fructe cu ciocolată şi Pavlova with berries and mascarpone. Tentant, nu?

Intrarea costă 90 de lei de persoană.
Te-ar mai putea interesa: