Bieber – reacție violentă față de un fan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Bieber – reacție violentă față de un fan

Justin Bieber și-a pierdut cumpătul și a avut o reacție violentă față de un fan. Incidentul s-a întâmplat aseară, 22 noiembrie 2016, înainte de concertul susținut la Barcelona. Astfel, Justin Bieber a fost filmat când părea că a lovit cu pumnul un fan care a încercat să-l atingă prin geamul deschis de la mașină.

Cântărețul concertează în prezent în Europa, această acțiune făcând parte dintr-un eveniment mai amplu și anume turneul mondial intitulat Purpose. Următoarele două concerte pe care Bieber le va susține, vor avea loc săptămâna viitoare la Londra.

Cu privire la incidentul menționat anterior, TMZ raportează că Bieber conducea pe strada Palau Sant Jordi din orașul spaniol, când un fan a încercat să atingă fața și pieptul artistului prin geamul deschis al mașinii.

Nu e prima dată când Bieber se confruntă cu un exces de zel din partea fanilor, astfel de situații fiind extrem de dese pentru artist. Evenimente de acest gen cântărețul a întâmpinat și în cadrul concertelor de la Londra și Manchester. La Praga, experiența a fost cu adevărat exagerată când unul dintre fani a încercat să îi dea jos pantalonii.

Pentru a scăpa de astfel de incidente, Bieber a apelat la tot felul de deghizări, așa cum s-a întâmplat și la Amsterdam. Mai mult, aceste experiențe nu l-au împiedicat să joace fotbal cu un grup de elevi din Londra sau să mănânce fast-food într-un restaurant din Glasgow.

La începutul acestei săptămâni, ajuns în Barcelona, Bieber a participat la antrenamentele echipei de fotbal Barcelona, fotografiindu-se cu celebrul atacant al echipei Neymar.