Beyonce a lansat noul album Lemonade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Beyonce a lansat noul album Lemonade

Beyonce a lansat asa cum ne-a promis, un nou material discografic, “Lemonade”. Albumul a fost disponibil imediat dupa un special de o ora care a fost difuzat pe HBO, care ataca problemele despre viata ei personala intr cadrul unui nou concept video. “Lemonade” contine 12 piese in colaborare cu Kendrick Lamar, Jay Z si The Weeknd. Materialul este disponibil pe TIDAL.

Unele cântece dezvăluie frust şi provocator infidelităţile soţului ei. Mai mult, Beyonce trece drama personală prin filtrul vitregiei colective: experienţele şi suferinţele femeilor afro-americane.

Pe reţelele de socializare, unde toată suflarea de internauţi comentează, interpretează, sesizează, versurilor li s-a dat un înţeles cert: diva de 34 de ani anunţă odată cu piesele acestea înverşunate despărţirea de Jay Z. Totuşi, rumorile se infirmă, căci, într-o altă piesă, cu titlul împăciuitor, “Forgiveness”, Beyonce spune că-şi sărută şi-şi cocoloşeşte din nou rapperul. Soţul. Pe Jay Z.

Dovada de nestrămutat că rapperul şi bomba sexy sunt în continuare împreună: Beyonce a lansat albumul “Lemonade” exclusiv pe platforma online Tidal, deţinută de Jay Z.

Beyonce Knowles, în vârstă de 34 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat “Dangerously in Love”.
Te-ar mai putea interesa: