Beluga Music & Cocktails

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (43 votes, average: 4.42 out of 5)
Loading...
comments

Beluga Music & Cocktails

Beluga Music Cocktails dă startul distracției în această seară. Situat pe Lipscani, în Centrul Vechi, în locul fostului local The Tube, Beluga Music Cocktails te invită să te bucuri de o atmosferă de zile mari.

Diseară, la party-ul de deschidere, vei fi întâmpinat cu un super concert live, marca FreeStay, trupa împlinind 4 ani de la lansare. Biletul de intrare este buna dispoziție, iar distracția este garantată.

Beluga Music Cocktail îți mai face o surpriză și de azi într-o săptămână, la bordul submarinului, simțurile tale vor fi răsfățate cu un mix inedit între muzica live a formației Vama și cocktailurile pregătite de cei mai iscusiți barmani.

Indiferent de zi, atmosfera de la Beluga Music Cocktails se distinge prin combinarea cocktailurilor rafinate cu muzica pe toate gusturile și serviciile personalului ce satisfac cele mai exigente pretenții în materie de clubbing.

Un alt atu al acestui local este că se află într-o clădire nouă și solidă. Deci da, te poți zbengui cât dorești pe muzica dată tare în difuzoare pentru că nu, nu vor crăpa pereții.

Și pentru că e bine să nu ascundem nimic și să ne spunem părerea până la final, nu avem cum să nu menționăm și singurul „punct sensibil” al acestui local. L-am lăsat mai la urmă pentru că el vizează doar fumătorii. Astfel, singurul dezavantaj pentru Beluga Music Cocktails ar fi că se află la subsolul clădirii, iar cei care vor să fumeze, trebuie să urce la nivelul superior. Si, mai mult decât atât, spațiul acoperit de afară adăpostește un număr restrâns de persoane, astfel că dacă plouă sau ninge poate fi un inconvenient pentru clienți.

În rest doar de bine! Clădire nouă, spațioasă, iar muzica live, super cocktailurile și atmosfera incendiară te vor însoți până la răsărit.

 
Te-ar mai putea interesa: