Barbero s-a închis. Ce se va întâmpla în continuare cu locația

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Barbero s-a închis. Ce se va întâmpla în continuare cu locația

De câteva zile, localul de la intersecția străzilor Lipscani și Șelari – Barbero – s-a închis. Cine, ce, cum, de ce? Această decizie ne-a luat și pe noi prin surprindere, însă, la o săptămână distanță, am reușit să descâlcim ițele!

Inițial, circulau tot felul de zvonuri, ba că s-a închis, ba că l-a preluat altcineva și va păstra în continuare numele „Barbero”.  Apoi au apărut alte informații cum că noul proprietar dorește un rebranding, astfel că numele va fi altul.  Sigur că s-a spus și că Barbero, rămâne Barbero, al aceluiași proprietar, și că s-ar fi închis provizoriu pentru renovare.

În cele din urmă, după toate aceste idei împărțite, am aflat că, într-adevăr, Barbero s-a închis definitiv și un nou local se va deschide în locul său.

De fapt, e impropriu spus „nou”, pentru că proprietarul său are experiență vastă în zona Centrului Vechi.

Deocamdată cam atât vă dezvăluim, nu vrem să deconspirăm numele „înlocuitorului” Barbero, pentru că avem de păstrat o promisiune față de investitor.

Soon, pe săptămâna viitoare mai exact, veți primi mai multe informații, printre care și numele și, evident, imagini cu proaspătul local din Centrul Vechi!

 
Te-ar mai putea interesa: