1 august: Seara de astronomie în aer liber, în Parcul Circului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

1 august: Seara de astronomie în aer liber, în Parcul Circului

Pleci seara de la birou și parcă nici în ruptul capului nu îți vine să mergi acasă. Ai găgăni la o bere cu prietenii sau te-ai plimba cu partenera/-ul prin parc… Parcă vara, atmosfera ne ademenește să savurăm fiecare seară într-un mod diferit, motiv pentru care îți recomandăm ca pentru mâine seară să nu-ți faci planuri. Astfel, pe 1 august, noi îți propunem să alegi Parcul Circului.  Acolo se va desfășura Seara de astronomie în aer liber – Luna prin telescop!

Evenimentul se va desfășura începând cu orele 20:30, iar intrarea este liberă. Astfel, nu ezita să inviți o persoană dragă și să veniți împreună în Parcul Circului să admirați Luna prin telescop!

Cu toții suntem invitați la o seară printre stele pentru toată familia, în care vom privi cerul de aproape și vom povesti despre Luna și secretele ei.

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Raiffeisen Bank.

P. S.: Dacă ești dornic de relaxare în aer liber și curat, hai în Parcul Circului! Ia-ți și-o pătură să te bucuri de un „picnic” ca la carte, sub clar de Lună.
Te-ar mai putea interesa: