2 august – Movie night by the book: Modern Times

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

2 august – Movie night by the book: Modern Times

Începutul de august ne aduce numeroase evenimente interesante. Astfel, miercuri, 2 august, începând cu orele 21:00, Editura Nemira ne invită la o nouă ediție Movie night by the book. Întreaga ediție este dedicată lui Charlie Chaplin, iar seara va începe cu o discuție despre Viața mea, autobiografia regizorului, și continuă cu proiecția filmul Modern Times.

Modern Times (Timpuri noi) este o comedie mută produsă și regizată de Charlie Chaplin în anul 1936. Personajul interpretat chiar de Charlie Chaplin lucrează ca muncitor la o linie de asamblare unde trebuie să strângă șuruburi pe bucăți de mașini, dar din cauza automatizării liniei de producție, are o cădere nervoasă care trimite fabrica în haos. Aventurile proaspătului șomer continuă cu o manifestație comunistă și multe alte neînțelegeri comice.

Viața mea este autobiografia scrisă de Charles Chaplin la 75 de ani, apărută în colecția Yorick a editurii Nemira în 2016. Puţine biografii sunt atât de spectaculoase, de controversate şi de inspiraționale precum povestea lui Chaplin și a saltului din sărăcia lucie a unui cartier londonez până la statutul de simbol al cinematografiei mondiale. Document inestimabil al unui destin personal şi al istoriei artelor, cartea lui Chaplin este totodată cartea unei epoci strălucit evocate.

Evenimentul Movie night by the book: Modern Times al editurii Nemira se va desfășura pe terasa barului Epic (str. Colței, nr. 50) și va fi moderat de Ana Nicolau și Andrei Huțuleac.

Intrarea la eveniment este liberă, așa că ia-ți gașca și haideți la o seară ca-ntre prieteni!
Te-ar mai putea interesa: