19 august: La hamace în parc Titan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

19 august: La hamace în parc Titan

Pentru weekendul ăsta vă propunem o doză de relaxare în aer liber, în Parc Titan, o experiență care să vă ajute să vă încărcați bateriile pentru nopțile de pomină ce vă așteaptă în Centrul Vechi. Sâmbătă, 19 august, nu ezita să vii cu gașca să te odihnești la iarbă verde, în hamace.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 17:00 – 21:00 și este organizat de Clubul Alpin Român – Romanian Alpine Club în parteneriat cu Urban Camping. Principalul obiectiv al proiectului La hamace este realizarea de evenimente sociale și sportive, care să promoveze diverse activități, culminând cu ancorarea hamacelor la înălțime.

În cadrul evenimentului din parcul Titan, gazdele ne întâmpină cu 50 de hamace, slack-line și mâncare delicioasă oferită de frufru.

Dacă sunteți protectori ai mediului, nu vă faceți griji pentru că gazdele ne asigură că legarea hamacelor se va face cu deosebită grijă față de copaci.

Detalii despre organizatori

Clubul Alpin Român încurajează, dezvoltă și susține practicarea oricăror forme recreative de activități montane, recunoscând și sprijinind faptul că zonele montane fac parte din patrimoniul public și trebuie să fie accesibile în mod neîngrădit tuturor iubitorilor munților.

Urban Camping se concentrează cu precădere pe activități de recreere, fie că sunt activități de well-being sau culturale. Acțiunile întreprinse se adresează în special tinerilor iubitori de natură și de cultură neconvențională. Scopul principal este promovarea Bucureștiului, prin practicarea unui „altfel” de turism.

P.S.: Hai cu gașca La hamace în parcul Titan, pentru o „altfel” de relaxare. Sâmbătă, 19 august, începând cu ora 17:00.
Te-ar mai putea interesa: