Așa arată ochelarii viitorului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Așa arată ochelarii viitorului

Vue Smart Glasses sunt ceea ce putem numi ochelarii viitorului. Atribute precum „prea drăguț” sau „prea futurist” nu vor mai fi suficiente pentru descrierea unei perechi de ochelari întrucât, pe lângă un design chic și corectarea vederii, aceștia dispun de numeroase alte funcții.

Potrivit Vision Council of America, 4 miliarde de adulți din întreaga lume poartă ochelari de vedere. Prin ce diferă Vue față de o pereche de ochelari normală? Ei bine, aceștia sunt extrem de inteligenți, fiind construiți pe baza tehnologiei inovatoare de audio conducție osoasă. Diferența este subtilă, aproape că nici nu se observă cu ochiul liber, însă beneficiile sunt numeroase. Astfel, ochelarii viitorului elimină necesitatea de a purta căști sau difuzoare Bluetooth pentru ascultarea de muzică sau pentru efectuarea apelurilor.

Mai mult decât atât, potrivit forbes.com, ochelarii Vue vor avea încorporat un sistem care permite contorizarea pașilor efectuați, a caloriilor și a distanței străbătute. Dacă navigați prea mult pe computer, telefon sau chiar conduceți prea mult, ochelarii viitorului vă vor aminti că este timpul să luați o pauză.

Dacă îți pierzi ochelarii, iar vederea ta este atât de afectată încât nu vezi să îi cauți, o funcție numită „Find my Glasses” este disponibilă și te va ajuta să-i localizezi cu ajutorul unei aplicații de pe telefon. Totodată, Vue Smart Glasses dispune și de GPS, astfel că dacă te rătăcești, ochelarii viitorului îți vor oferi indicații de orientare, fără să fie nevoie să te uiți în telefon.

Acești ochelarii încă nu sunt disponibili pentru cumpărare și nici măcar nu a început producția acestui produs. Totuși, ochelarii pot fi achiziționați în avans pentru prețul de 179 de dolari, cu o reducere de 33% din prețul întreg de 269 de dolari.

Mai multe informații despre ochelarii vitorului găsești în clipul de mai jos:
Te-ar mai putea interesa: