Artistul Iulian Moldovan la Noaptea alba a Galeriilor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Artistul Iulian Moldovan la Noaptea alba a Galeriilor

Aseara, la Noaptea Alba a Galeriilor am descoperit un artist. Il cheama Iulian Moldovan si si-a expus lucrarile la Pop-Up Gallery. Este artist mozaicar, indragostit peste limita de meseria lui.

Cand era mic isi realiza singur cartile de colorat, astazi desenul ii foloseste pentru a proiecta mozaicul, parte esentiala a vietii lui de artist.

Aceasta este o poveste pe care a mostenit-o de la tatal lui, pe care acum o spune in Centrul Vechi.

“Imi doresc ca oamenii sa realizeze cata munca este in spatele unui mozaic”, a declarat pentru orasulvechi.ro artistul de 26 de ani. “Nu ma inrereseaza banii, sunt pe ultimul plan. Scopul venirii mele la acest eveniment nu a fost acela de a-mi vinde lucrarile, mai degraba m-am gandit la promovare”, explica artistul in continuare.

Nu este un baiat de bani gata, insa este multumit cu ce si cat are, de aceea, pentru ca-i place sa vada oamenii multumiti obisnuieste sa le faca daruri cu lucrarile lui. “Imi place sa le ofer oamenilor bucuria de a avea o lucrare de-a mea, iar daca nu au bani, dar si-o doresc, le-o fac cadou”, conchide artistul, absolvent al Facultatii de Arte Plastice Bucuresti.
Te-ar mai putea interesa: