ArCub se mută cu totul în Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

ArCub se mută cu totul în Centrul Vechi

ArCub – Centrul Cultural al Municipiului București a renunțat la sediul din strada Batiștei și își va muta toate evenimentele la centrul de evenimente din strada Gabroveni, din Centrul Vechi. O decizie care sperăm să contribuie la diversificarea ofertei de evenimente artistice şi culturale din cel mai important centru de distracţie din România.

ArCub a renunţat la sediul din spatele Hotelului Intercontinental dupa ce, in urma celei mai recente expertize tehnice, cladirea a fost incadrata in clasa I de risc seismic.

“In anul 2006, a fost realizata expertiza tehnica privind riscul seismic al cladirii, iar imobilul a fost incadrat in clasa II de risc. In urma acestei expertize, in anul 2007, au fost efectuate, la nivelul Primariei Municipiului Bucuresti, demersurile necesare pentru consolidarea cladirii. Din motive independente de vointa noastra, lucrarile de consolidare nu au mai avut loc, au declarat oficialii ArCub.

Spectacolele pentru care biletele fusesera puse deja in vanzare au fost anulate. Pana la consolidarea cladirii, toate evenimentele ArCub se vor desfasura in sediul din strada Gabroveni.

In urma acestei decizii, Teatrul Nottara a ramas din nou fara sediu, dupa ce trebuia sa isi mute spectacolele pe scena ArCub din sediul de pe Batistei. Cel mai probabil, Nottara îşi va desfăşura spectracolele la Cercul Mililtar Naţional.
Te-ar mai putea interesa: